TEMNENJE AVTOMOBILOV

Temnenje avtomobilskih stekel je naša glavna profesionalna dejavnost, za katero smo se specializirali in jo izvajamo že od leta 2006. V tem času smo si pridobili  nešteto dragocenih izkušenj, storitve izvajamo strokovno in s kvalitetnimi materiali.

Naš cilj so zadovoljne stranke, ki ob nakupu novega ali drugega avtomobila temnenje stekel ponovno zaupajo nam.

 Zakaj sploh zatemniti stekla ali celo dodatno zatemniti že serijsko (premalo) temna stekla?

Prednosti zatemnjenih stekel je več,  predvsem pa prinašajo udobnejšo vožnjo, večjo varnost in več zasebnosti.  

Zatemnjena stekla so nepogrešljiva predvsem pri družinah z otroki, podjetnikom, ki v prevoznih sredstvih prevažajo orodja večjih vrednosti, popotnikom, ljubiteljem malih žival in seveda vsem ostalim, ki jim je varnost in zasebnost velikega pomena.

Dobavljamo in apliciramo tudi varnostne folije na stekla dirkalnih avtomobilov.

Za temnenje stekel na avtomobilu, ki pomeni predelavo vozila, imamo dovoljenje s strani Ministrstva za promet RS. Izvedeno predelavo je potrebno vpisati tudi v homologacijski kartonček.

Pri nas dobite vso potrebno dokumentacijo, ki vam omogoči vpis tovrstne predelave vozila v homologacijski kartonček. Lahko pa vpis v homologacijski kartonček opravite tudi pri nas in vam ni več potrebno hoditi nikamor drugam.

Nudimo vam različne odtenke in različno stopnjo zatemnitvene folije. Vzorce folij si lahko pred temnenjem ogledate pri nas in si jo izberete neposredno pred pričetkom temnenja. Cena je ista, ne glede na izbran odtenek folije in stopnjo zatemnitve. Pri delu uporabljamo kvalitetno folijo ameriškega proizvajalca, za katero nudi 10-letno garancijo.

Po spremembi zakonodaje leta 2008 je sicer dovoljeno zatemniti le stekla za B stebričkom, je pa zato stopnja zatemnitve neomejena.  Več o tem si lahko preberete z zavihku „Zakon“.

PREDNOSTI, KI JIH PRINAŠAJO ZATEMNJENA STEKLA NA VOZILU:

UV zaščita pred soncem in bleščanju
Temnenja stekel se še posebej poslužujejo družine z otroki, saj folija nudi UV zaščito, kar je izredno pomembno pri nežni otroški koži. Z zatemnjenimi stekli
ne potrebujete več senčnikov in s tem se konča tudi nenehno ponovno nameščanje le-teh pri malih nadobudnežih.

Folija preprečuje tudi poškodbe in spremembo barve blaga in materialov.  Zatemnjenih stekel pa so veseli tudi ljubitelji živali, še zlasti, ko v avtu prevažajo hišne ljubljenčke.

Toplotna zaščita
Zmanjšuje segrevanje notranjosti vozila. Avto parkiran na soncu, se ne bo tako močno segrel, kot pri navadnih steklih. Prav tako pa zatemnjena stekla zmanjšujejo potrebo po klimi, kar se posledično kaže na privarčevanih stroških goriva.

Zmanjšana utrujenost med vožnjo
Močna sončna svetloba in segrevanje avtomobila med vožnjo povzročata utrujenost in glavobole. Z zatemnjenimi stekli je moteče  bleščanje občutno zmanjšano, vožnja pa manj naporna.

Razbitje stekla
Pri poskusih vlomov in nesreč, folija preprečuje razsutje stekla.

Estetika
Poveča estetski izgled vozila.

Zasebnost
Zagotavlja več zasebnosti med vožnjo ali počitkom na poti. Slednje je še posebej pomembno, ko se z avtomobilom odpravimo na dopust, ko s seboj morebiti vzamemo še športno ali drugo opremo večje vrednosti.

Dodana vrednost vozila
Zaradi zgoraj omenjenih razlogov, predvsem pri prodaji, predstavlja dodano vrednost vozila.

Demos

Layout

Wide
Boxed